top of page
Certifed Amtico and Karndean Floor Layers In London

"Zgjidhje të plota për dyshemetë me porosi për hapësirën tuaj të bukur."

MONITORËT E KATIVE TË CERTIFIKUARA AMTICO, KARNDEAN, POLYFLOR & ALTRO

Herringbone Flooring Installation

SHËRBIMET TONA...

LONDON FLOORING FITTERS™ i ka shërbyer kryeqytetit për më shumë se një dekadë duke u ofruar klientëve tanë një gamë të gjerë shërbimesh profesionale për dysheme. Ne kemi një bollëk klientësh duke filluar nga banorët privatë tek kompanitë e mëdha të ndërtesave/ndërtimit me arkitektë të respektuar. Ne kemi krijuar një shërbim të besueshëm dhe me reputacion të instalimit të dyshemesë me oferta unike, si p.sh. GARANCI JETËSORE për instalimet e PLOTË të kryera nga ne.

Me kalimin e viteve ne kemi ndërtuar një nivel të jashtëzakonshëm respekti dhe besueshmërie midis klientëve tanë, duke ofruar vëmendje të klasit të parë ndaj detajeve në të gjitha kontratat e dyshemesë që ndërmarrim - nga planifikimi deri në përfundim, ne e kemi të mbuluar!

Ekskluzivisht të specializuar në Pllakat Luksoze Vinyl (LVT) dhe sektorin e vinyleve, ne jemi krenarë që jemi instalues të miratuar dhe të certifikuar të dyshemeve të Amtico, Karndean, Altro dhe Polyflor.
 

Ne gjithashtu instalojmë dysheme gome, linoleum marmoleum, pllaka qilimi, qilim me kontratë, kapak dhe kovë, instalues dyshemeje në dhoma të lagura, në dyqane, restorante, bare, operacione, shkolla, universitete dhe televizorë si Celebs Go Dating dhe Sarah Beeny.
 

Ne synojmë të ofrojmë një shërbim të jashtëzakonshëm për çdo blerës dhe konsumator, në të kaluarën dhe të tashmen, me një KUOTIM FALAS plotësisht dhe një sondazh dhe konsultim të detajuar në faqe. Ne garantojmë që jeni në duar të sigurta kur ndërmarrim ndonjë projekt; të mëdha apo të vogla. Qëllimi ynë është t'ju kursejmë kohë, para dhe stres. Ne ofrojmë udhëzime dhe rekomandime për stilin më të besueshëm të dyshemesë që ofron qëndrueshmëri dhe praktike ekstreme për të përfituar hapësirën tuaj të brendshme të bukur, pa kompromentuar stilin dhe estetikën e dizajnit.

Ne ofrojmë një shërbim të mostrave FALAS për të mbërritur në një destinacion të zgjedhur nga ju, me një SHËRBIM DORGIMI DITËN E TJETËR.

Të gjitha punimet tona të montimit dhe instalimit të dyshemesë kryhen nga shtresa dyshemeje me kontratë ekspertësh, shumë të aftë, të certifikuara, me përvojë shumëvjeçare, kualifikime të njohura nga industria dhe njohuri të gjera mbi shërbimet e dyshemesë që ne ofrojmë. Ata janë gjithashtu në ballë të shëndetit dhe sigurisë me kartat CSCS, të trajnuarit e parë për AID, kualifikimet NVQ. Çdo punë kryhet në mënyrë të sigurt, efikase dhe në kohë.

Këtu në London Flooring Fitters™ ne krenohemi që ofrojmë një zgjidhje profesionale për dysheme në kohë, çdo herë. Ne ndjekim me besim udhëzime strikte për të siguruar që mbulesa juaj e re e dyshemesë të jetë plotësisht e montuar dhe instaluar sipas standardeve të jashtëzakonshme, të cilat jo vetëm janë të garantuara nga ne, por edhe të garantuara nga prodhuesi. Kjo është e domosdoshme dhe thelbësore për ne, duke ju dhënë një dysheme krejt të re që mbrohet dhe miratohet nga standardet e industrisë, që nga ana tjetër do të zgjasë dhe do të funksionojë për shumë vite.

London Flooring Fitters™ ofron një shërbim krejtësisht unik dhe TË KUJDES për dysheme, i cili është plotësisht i personalizuar për të përmbushur kërkesat tuaja, duke ju dhënë pushtet të lirë për t'u bërë krijues përtej një shërbimi standard të instalimit të dyshemesë dhe për të dizajnuar dyshemenë tuaj të ëndrrave.

Të gjithë kontraktorët tanë të shtresave dhe dyshemeve LVT janë të aftë dhe të disiplinuar me standardet më të larta të profesionalizmit në çdo kohë për t'ju ofruar një shërbim jo por të një standardi të jashtëzakonshëm.

Flooring fitters near me. Flooring Installation. London Flooring Fiiters

Karndean Design Flooring Logo
AMTICO LOGO.png
POLYFLOR LOGO.png
Altro logo.png
Harvey Maria Vinyl Flooring Logo
Tarkett_logo.jpg

Montues, instalues dhe kontraktorë të certifikuar dyshemeje në Essex Londër

Sic shihet ne KANALIN 4, JAVAVE E GRAVE, REVISTA ELLE 

Portfolio
Office Carpet Tiles
Carpet Tile Fitters and Contractors London
Carpet Floor Tile Installers and Fitters
Contract Flooring Carpet Tiles London
LVT Luxury Vinyl Tiles For Livingroom
Karndean and Amtico Floor Layers Bedroom
Vinyl LVT Flooring Fitters Greater London
Polyflor Camaro Fitters in London
Bespoke Flooring Ideas London
LVT Vinyl floor Installation
Flooring Companies and Contractors London
LVT Vinyl Tiles Fitting Service In London

Instalues të kualifikuar LVT në Essex për Altro, Polyflor, Amtico dhe Karndean

KOMENTE 5 YJE NGA KLIENTËT TONË SHUMË TË KËNQUR

Bespoke Flooring Fitters In London Near Me

"Të kapni vizionin tuaj të dyshemesë dhe ta ktheni atë në realitet"

About

Montues dyshemeje të aprovuara të certifikuara Amtico në Essex

KTHIM I SHPEJTË NGA DIZAJNI NË PËRFUNDIM

Polyflor Vinyl Floor Tile Fitters.jpg
Amtico Karndean LVT Herringbone

PËR NE

Kompania jonë ka lindur në vitin 2001, ne kemi importuar vitet tona të mençurisë, përvojës dhe aftësive në diçka që besojmë, më pas i kemi futur me kujdes ato në etikën e kompanisë sonë. Në të gjitha aspektet e biznesit tonë, ne kemi ruajtur në mënyrë të qëndrueshme vlerën, përsosmërinë dhe besnikërinë për të gjithë klientët tanë, gjë që na ka ndihmuar të rritemi në një shërbim shumë të respektuar të montimit të dyshemesë në jug të Anglisë. Duke mbuluar Londrën, Essex, Surrey, Sussex, Kent dhe më shumë..
 
Me kalimin e viteve ne kemi fituar një numër të madh klientësh të lumtur, duke furnizuar dhe instaluar një dysheme me të cilën ata janë më se të kënaqur, në të cilin jemi vërtet të nderuar që jemi veçmas, me shumë prej tyre dizajne të mrekullueshme që janë ende në përdorim dhe të dashur për dekada më vonë.

Këtu në London Flooring Fitters™ ne kemi një aspiratë të madhe për të qenë në vijën e parë në LVT (Pllakat luksoze Vinyl), montimet me porosi të dyshemesë dhe dizajnet e dyshemeve me porosi. Synimi ynë është të jemi konkurrues, të adaptueshëm dhe jashtëzakonisht efikas në Altro, Polyflor, Karndean dhe Amtico (marka kryesore në botë) në shërbimet e dyshemeve profesionale në MB. Duke besuar dhe besuar tek ne për të përfunduar instalimet tuaja të bukura të dyshemesë, ju jeni në duar shumë të sigurta dhe të sigurta.

Duke ecur vazhdimisht përpara, ne investojmë në shtresat tona të dyshemesë, duke u siguruar që ato të jenë në krye të lojës së tyre. Për të qenë pjesë e ekipit tonë, të gjithë montuesit tanë të dyshemesë LVT dhe kontraktorët e dyshemesë duhet të kenë përvojë minimale 8 vjeçare në tregtinë e dyshemeve, të armatosur me CSCS, dokumente shëndetësore dhe sigurie dhe më e rëndësishmja të jenë të certifikuar në Amtico, Karndean, Polyflor dhe Altro. Edhe ky nuk është kriteri i vetëm. Ata duhet të demonstrojnë provime praktike praktike në LVT, dysheme të sigurisë, dysheme vinyl dhe linoleum, për të siguruar që cilësia të mbetet 100% në çdo kohë.

Me kalimin e kohës, ne kemi krijuar një marrëdhënie besnike dhe besnike me markat dhe shpërndarësit kryesorë, duke siguruar që ne, kontraktori juaj i dyshemesë, mund t'jua përcjellim me bujari vitet tona të njohurive, marrëveshjeve dhe kursimeve. Duke i besuar Londrës sonë profesioniste London Flooring Fitters™ për të përshtatur me mjeshtëri projektin tuaj të dyshemesë, në shtëpinë tuaj, zyrën, hapësirën e punës ose brendësinë komerciale me porosi. Ne synojmë t'ju lëmë të ndiheni të kënaqur dhe krenarë. Me një mbulesë dyshemeje të fortë që mund të ecësh dhe të admirosh për shumë e shumë vite.

Të gjitha buxhetet janë kujdesur për të, kështu që ju lutemi të pyesni për vlerësimin tuaj të dyshemesë FALAS sot. Kati i ëndrrave tuaja është vetëm 1 telefonatë larg.
 
Pra, pse të mos TELEFONONI TANI dhe të rezervoni KUOTIMIN tuaj FALAS me një nga këshilltarët tanë miqësorë, të cilët ne ju japim aq shumë ndihmë dhe këshilla sa të kërkoni.

A LITTLE PUBLICITY...

Celebs go dating.png
womans weekly logo.png
Country Living logo.jpg
sarah beeny double your house for half the money.jpg
elle magazine.jpeg

Pajisje luksoze LVT për dysheme me pllaka vinyl në Surrey, Essex dhe Londër

Ekipi ynë i instalimit Mbulon: LONDON ESSEX KENT SURREY

Commercial Vinyl Flooring Contractor London

LE TE FLASIM

London Flooring Fitters™

Riverview, Wickford

Essex

SS12 0FE

e: hello@londonflooringfitters.com

t: 07984040976

 

"Zgjidhje perfekte dyshemeje për çdo lloj hapësire, e bëjnë atë unike sa ju"

Contact

TELON TANI NË 07984040976

  • Instagram

NA GJENI NE INSTAGRAM

WHY CHOOSE US TO FIT YOUR AMTICO OR KARNDEAN LVT LUXURY FLOOR?

 
 
 

 
2 Year Fitting Guarantee
Expert Knowledge & Advice
Amtico Certified Fitters
Manufacturers Warranty
 
 
 

Bespoke Fitting Service
Free Site Estimates
Polyflor Approved Installers
100% Quality Assured

We Cover All of London
Free Samples Next Day
Karndean Accredited
City & Guilds Trained

CSCS Approved
Competitive Prices
All Deadlines Met
Trouble Free Service

Vinyl floor tile fitters London.jpg

OFFICIAL AMTICO APPROVED FITTERS
All our fitters are officially approved Amtico installers. London Flooring Fitters™ have over 30 years experience laying all Amtico ranges such as Amtico Spacia, Amtico Signature & Amtico Uniquely. We have supplied and installed some of the most prestige homes and businesses across London. We pride ourselves on giving you the customer nothing but an exceptional service from concept to completion.

QUALIFIED POLYFLOR INSTALLERS
London Flooring Fitters™ have seen an increase in demand for installing Polyflor Luxury Vinyl Tiles that we have decided to offer it as a specialist fitting service. We have been trained and certified by Polyflor to exclusively fit Colonia, Camaro & Expona. We have undergone strict training regs to be fully approved and follow the very latest guidelines to ensure you get the most remarkable finish for your new floor.

CERTIFIED KARNDEAN FLOOR FITTERS
From preparation to installation, we have been certified by Karndean Design Flooring to undertake any flooring works to the highest possible standards. Not only that, by having us install your floor, your guarantee is fully covered by us and by Karndean, unlike a non approved fitter. That is why it makes sense to choose London Flooring Fitters™ to carry out the fitting of your new floor.  

ALTRO NON SLIP SAFETY FLOORING FITTERS & INSTALLERS
Finding a trusted Altro flooring fitter and installer can be very difficult. This is why London Flooring Fitters™ are offering the service. We can confidently install your Altro (non slip flooring) OR (safety flooring) floor to any area you desire, such as commercial kitchens, schools, offices, disabled wetrooms, changing rooms, shops, bars and any public area. We can professionally weld, seal and make completely water tight. We can also cap & cove too. All Altro flooring installations come with a 2 year guarantee for your piece of mind.

bottom of page